خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سالاد اسفناج

مواد لازم
مواد لازم برای تهیه سالاد
نیم كیلو اسفناج تازه
یك عدد متوسط كلم برگ قرمز
یك عدد متوسط پیاز
یك دوم فنجان برگه ی زردآلو
یك فنجان مغز تخمه ی آفتابگردان
به مقدار كم نمك
مواد لازم برای سس سالاد
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری آب نارنج
2 قاشق غذاخوری ریحان تازه ی ساطوری شده
2-1 حبه(در صورت تمایل) سیر( رنده شده)
2 قاشق غذاخوری آب انار شیرین
طرز تهیه
برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد كنید. آنها را در ظرفی بریزید. كلم قرمز را بصورت خلالی باریك ببرید یا رنده كنید، زیرا بعضی از افراد آن را خوب نمی جوند. سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریك ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه كنید.
مواد را خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یكدیگر مخلوط شوند. برای سس این سالاد در ظرفی جدا، روغن زیتون و آب نارنج را با هم مخلوط كنید. كمی نمك بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه كم و یا زیاد كنید.
بعد از اینكه مزه ی دلخواه را به دست آوردید، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه كنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط كرده و سپس سرو كنید.
خواص
این سالاد به علت دارا بون آهن برای افراد كم خون یا دچار فقر آهن و كسانی كه ضعف بدنی یا دچار ریزش مو هستند بسیار مفید است.به علت دارا بودن مقدار بالای اسید فولیك برای خانم های باردار مناسب است، ولی اسید فولیك در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بین می رود.
اسفناج با سرطان و تصلب شرائین مقابله می كند. اسفناج خام به علت دارا بودن فیبر روده را فعال و تخلیه می كند. بیماران كلیوی باید از خوردن اسفناج خودداری كنند، زیرا به علت دارا بودن اسید اكسالیك، با كلسیم تركیب شده و سنگ كلیه را به وجود می آورد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,146,730