خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خیار ترشی

مواد لازم
سرکه ۳ لیتر
نمک قدری
فلفل ۳ قاشق سوپخوری
خیار ۲۰۰۰ گرم
طرز تهیه
در صورتی‌که بخواهیم خیار ترشی ترد تر شود خیارها را در آب اهک می خوابانیم.
یکی دو کیلو آهک را با مقداری آب مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم آهک رسوب نماید و آب زلال آن را از صافی رد می‌کنیم و روی خیارها می‌ریزیم به‌طوری که کاملاً روی آنها را بگیرد.
بعد از ۲۴ ساعت خیارها را از آب آهک خارج می‌کنیم و با چندین آب می‌شوئیم و می‌گذاریم چند ساعت در آب سرد بماند.
بعد خیارها را از آب خارج می‌سازیم و خوب خشک می‌نمائیم و در شیشه می‌ریزیم و سرکه را چند جوش می‌دهیم و کمی نمک و فلفل روی خیارها می‌پاشیم و سرکه را روی آن می‌ریزیم و بعد از سرد شدن در شیشه را خوب می‌بندیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,263,004