خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خیار شور فوری

مواد لازم
خیار ریز و قلمی۲۰ عدد
آب۲ لیتر
نمک۴۳ لیوان
جعفری،ریحان،ترخون۲۰۰ گرم
سیر۱۵ تا ۲۰ حبه
فلفل قرمز تندتعدادی
تخم گشنیز نکوبیده۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه
ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید.
در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.
وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد.
در یک شیشه تمیز خیارها، جعفری، ریحان، ترخون، فلفل و حبه های سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند.
سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید.
بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشورها آماده است.
بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید.
خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن می شود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,402,166