خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سالاد خرما

مواد لازم
1فنجان خرمای سفت و خرد کرده
2 فنجان جوانه ماش
یک دوم فنجان ریحان بنفش خرد شده
یک دوم فنجان خلال بادام بو داده
2عدد سیب ترش تازه(با پوست)
یک دوم فنجان پنیر پاستوریزه خرد شده
یک دوم فنجان پنیر پیتزا مکعب بریده
یک دوم فنجان كنجد بو داده
2فنجان اسفناج خرد شده
2فنجان کاهوی خرد شده
1قاشق غذاخوری روغن زیتون
1قاشق غذاخوری روغن کنجد
حلقه های نان باگت تست شده به تعداد نفرات( در صورت دل خواه نان تست جو)
طرز تهیه
جوانه ماش، اسفناج و کاهو را با هم مخلوط کنید، بعد روغن زیتون و روغن کنجد را به آن بیفزایید، سپس درظرفی گذاشته و در یخچال حدود 20 دقیقه نگه داری کنید، سعی کنید ظرف شما بزرگ باشد چون باید مواد را به ترتیب به آن اضافه کنید. اکنون بعد از گذشت زمان ذکر شده مواد را با هم مخلوط کنید.
سیب را با پوست خرد و همراه با ریحان خرد شده، خرما، خلال بادام، پنیر و کنجد به ظرف سالاد اضافه کنید. سالاد را یکبار دیگر هم بزنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا عصاره تمام مواد با هم ترکیب شود. بعد از نیم ساعت آن را با حلقه های نان باگت تست شده تزیین و میل نمایید.
خواص
این سالاد، دارای سبزیجات مفید و روغن های گیاهی است. یکی از مواد غذایی سالاد که باعث مقوی شدن آن می شود خرما است. خرما دارای آهن، پتاسیم، روی و ویتامین هایA,B,E است که برای پیشگیری از سرطان مفید است.
خرما برای بچه ها و سالمندان بسیار مفید است پس سعی کنید به جای قند و شکر، از خرما استفاده کنید. و توجه داشته باشید که هر سه عد خرمای مضافتی متوسط دارای 60 کیلو کالری انرژی است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,403,279