خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سالاد ذرت

مواد لازم
یك لیوان ذرت پخته شده
نصف لیوان هویج پخته شده
یك لیوان نخود سبز پخته شده
یك لیوان كاهوی خرد شده
یك لیوان مغز پرتقال خرد شده
100گرم كالباس
100گرم خامه
100گرم سس مایونز
2 قاشق غذاخوری شكر
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف قاشق مرباخوری نمك
طرز تهیه
بلال را دردیگ زودپز با مقداری نمك می ریزیم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمك و شكر را مخلوط می كنیم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می كنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می كنیم.
خواص
این سالاد پر كالری، برای افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است. به علت وجود خامه و سس و كالباس در این سالاد، سعی كنید كه آن را به مدت طولانی نگهداری نكنید و آن را به مقدار مصرف برای یك وعده غذایی تهیه نمایید.انرژی كل غذا، 1630 كالری است


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,802,661