خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای پرتقال و نارنگی درسته

مواد لازم
پرتقال نسبتاً ریز یا نارنگی 1 کیلوگرم
شکر 1.5 کیلوگرم
آب 8 تا 10 لیوان
طرز تهیه
ابتدا پرتقال یا نارنگی را شسته و با سوزن مقداری سوراخ روی آن ایجاد می نماییم.
سپس میوه ها را در ظرف آبجوش ریخته تا مدت 5 دقیقه بجوشد.
میوه ها را در آبکش ریخته و مجدداً این کار را 4 بار دیگر تکرار می نماییم.
سپس در آب سرد ریخته و بمدت 24 ساعت آن را در آب سرد نگه می داریم.
در این فواصل آب آن را چند بار عوض می نماییم تا تلخی آن کاملاً گرفته شود.
شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا بجوش آید و مقداری غلیظ شود، سپس پرتقال ها یا نارنگی ها را در داخل آن ریخته و می گذاریم 24 ساعت در شهد بماند (در یخچال).
روز بعد آن را روی حرارت می گذاریم تا مجدداً شربت آن کاملاً غلیظ شود و سطح مربا در هنگام جوش پر از حباب شود و سطح پرتفال ها یا نارنگی ها کاملاً شیشه ای و شفاف شود.
تذکر: جهت تهیه این مربا بهتر است از نارنگی های کوچک تزیینی که بیضی شکل می باشد استفاده نماییم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,195,398