خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای سیب
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
سیب لبنانی زرد 1 کیلوگرم
شکر 1.5 کیلوگرم
وانیل 0.5 قاشق چایجوری و یا دانه هل مقداری
جوهر لیمو در صورتی که سیبها شیرین باشد 3/1 قاشق چایخوری
لیمو ترش 2 عدد
آب 3-4 لیوان
سیب ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو ( اگر سیب شیرین بود میتوانید ۷۵۰ گرم شکر استفاده کنید)
گلاب نصف استکان
آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سیب ها را پس از شستن یا به صورت پره های پرتقال یا به صورت حلقه حلقه در می آوریم.
در صورتی که سیب ها خیلی رسیده باشد مقداری از شکر لابلای قطعات سیب می پاشیم (جهت جلوگیری از سیاه شدن سیبها، پس از پوست گرفتن روی سطح سیبها را آغشته به آبلیمو می کنیم).
سیب ها را پوست کنده و قاچ می کنیم ( برای اینکه سیب ها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه می ریزیم و سیب ها را در داخل آن قاچ می کنیم)
آب و شکر را مخلوط کرده، در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت می گذاریم تا بجوشد (در صورتی که شکر تمیز و سفید نباشد، قبلاً جرم آن را با سفیده تخم مرغ می گیریم)، سپس قطعات سیب را در داخل آن ریخته و شعله را نسبتاً تند می کنیم تا مربا جا بیفتد.
سیب ها را در ظرفی می ریزیم و حدود ۴-۵ لیوان آب (طوری که روی سیب ها را بگیرد) میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا سیب ها کمی پخته شود.
در پایان جهت خوش طعمی مربا وانیل یا دانه های هل را اضافه می نماییم.
بعد سیب ها را در صافی می ریزیم و آب سیب را با شکر مخلوط می کنیم و دو- سه جوش می دهیم، سپس سیب ها را داخل شربت ریخته و می گذاریم شربت مراب قوا بیاید.
سپس گلاب و آب لیمو را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,325,198