خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای نارنج درسته
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
مواد لازم
12عدد نارنج متوسط كاملاً رنگ گرفته
2 كیلو شكر
یك استكان آب نارنج
طرز تهیه
نارنج ها را شسته و پوست آنها را با رنده ریز یك لایه نازك برمی داریم و سر هر كدام از آنها را به اندازه یك ریالی بر می داریم و داخل آنها را با ته قاشق چایخوری خیلی با دقت و ظرافت خالی می كنیم و آنها را در ظرف آب سرد قرار می دهیم.
در ظرف بزرگی آب را جوش آورده و آنها را می جوشانیم.
چون بار اول آب خیلی زود زرد می شود، بعد از 10 دقیقه آن را صاف و در دفعات بعد هر بار نیم ساعت بجوشانیم.
این عمل را چهار بار تكرار می كنیم تا نارنج ها پخته و تلخی آنها گرفته شود و هر دفعه آنها را در آب سرد قرار می دهیم.
شكر را با 4 لیوان آب می جوشانیم تا شربت كمی غلیظ شود و پس از خنك شدن آن، نارنج ها را از آب خارج و در شربت طوری قرار می دهیم تا داخل آنها پر از شربت شود.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و 15 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب نارنج را اضافه می كنیم . سپس شربت را امتحان كرده و پس از قوام آمدن كافی حرارت را خاموش می كنیم و وقتی مربا خنك شد، آنها را در شیشه سرپهن قرار می دهیم.
خواص
نارنج در ایران بیشتر در سواحل دریای خزر یافت می شود و از آنجا كه خواص تمام مركبات را داراست، آن را به عنوان میوه ممتاز مركبات می شناسند. این ممتاز بودن به سبب وجود ماده صمغی و لعابی موجود درآن است.
این میوه برای درد سینه و سرفه مفید است و نوشیدن آب آن با شكر، مسهل صفرا و كاهش دهنده فشار خون است.از پوست این میوه خلا ل نارنج تهیه می كنند كه برای قلب و معده مفید است.
نارنج همچنین جهت خارش و جوشهای جلدی و نرم كردن پوست بدن و موی سر بسیار مؤثر می باشد. علا وه بر این زایمان را آسان كرده و برای گزش عقرب و سایر حشرات نقش پادزهر را ایفا می كند.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,980,128,194