خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای هلو

مواد لازم
2 كیلو هلوی تقریباً رسیده
5/1 كیلو شكر
یك سوم قاشق چایخوری وانیل
2 فنجان آب
2 قاشق سوپخوری آب لیمو
طرز تهیه
برای این كه پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آنها را بردارید.
با دقت پوست آنها را بگیرید.
آنها را از وسط نصف كرده و هسته ها را در آورید.
هلوها را لا به لای شكر قرار دهید و آب را هم اضافه كنید.
ظرف را روی حرارت یكنواخت قرار دهید تا مربا به جوش آید.
مواظب باشید كه هلوها زیاد نپزند. آبلیمو را هم اضافه كنید.
شربت مربا را امتحان كنید و هر وقت قوام آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. بعد آن را در شیشه بریزید و در آن را محكم ببندید و در یخچال نگهدارید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,355,490