خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای کدو

مواد لازم
کدو مخصوص مربا 2 کیلوگرم
شکر 3 کیلوگرم
جوهر لیمو 3/1 قاشق چایخوری
دانه هل 1 قاشق مربا خوری
آب 10-12 لیوان
آهک سفید 2 تا 3 لیوان
آب به مقداری که سطح کدوها را بپوشاند
طرز تهیه
کدو را پس از شستن پوست گرفته و به صورت ورقه هایی که قطر آن حدود 1.5 سانتی متر باشد در می آوریم.
با قالب شیرینی های ریز، آن را قالب زده و یا به شکل اشکال هندسی منظم در می آوریم.
آهک و آب را مخلوط می نماییم و می گذاریم کاملاً ته نشین شود. آب روی آن را جدا کرده سپس کدوها را در آن ریخته و می گذاریم 24 ساعت بماند آنگاه کدوها را در آبکش ریخته می شوییم و بمدت 2-3 ساعت در آب سرد می ریزیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم.
آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً به جوش آید و به مدت 15 دقیقه بجوشد، سپس کدوها را در آن ریخته شعله را کم کرده تا آرام آرام بجوشد.
در ظرف را نمی گذاریم. این مربا تقریباً باید به مدت طولانی روی حرارت بماند (4-5 ساعت).
زمانی که شربت مربا تقریباً رو به غلظت می رود جوهر لیمو را اضافه کرده و در پایان دانه های هل را نیز در داخل مربا می ریزیم. این مربا بسیار زیباست.
قطعات کدو حتماً باید در داخل شهد باشد تا شفاف و پر شهد بماند.
تذکر: در صورتی که آهک کاملاً سفید و خالص نباشد باید مقدار بیشتری از آن استفاده کرد (حدود 2 کیلو گرم)


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,248,574