خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شربت گل محمدی

مواد لازم
نیم كیلو گل محمدی
2 كیلو شكر
یك لیوان گلاب
4 لیوان آب
یك استكان آبلیمو
طرز تهیه
گلبرگ ها را تمیز كرده، بشویید.
در یك قابلمه لعابی مقداری شكر بریزید و بقیه شكر را در لابه لای گلبرگ ها ریخته، آب را اضافه كنید.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت به جوش آید.
گلاب و آبلیمو را اضافه كنید و بعد از 10 دقیقه ظرف شربت را از روی حرارت بردارید.
سپس آن را از صافی رد كنید و پس از خنك شدن شربت آن را در بطری بریزید.
این شربت بسیار خوش رنگ و خوش طعم می باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,355,450