خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سالاد لوبیا قرمز

مواد لازم
200گرم لوبیا قرمز
300گرم سیب زمینی
3 عدد تخم مرغ پخته
1 عدد کوچک کاهو
6 قاشق غذاخوری سرکه
5 قاشق غذا خوری روغن زیتون
به میزان کافی آب لیمو
طرز تهیه
برای جلوگیری از نفخ، لوبیا قرمزرا 24 ساعت جلوتر در آب خیس کنید. بعد از 24 ساعت آب آن را خالی کرده، سپس آن را بپزید. در آخر طبخ لوبیا، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سیب زمینی و تخم مرغ را هم آب پز کنید. سیب زمینی و کاهو را جداگانه خرد کنید. تخم مرغ های پخته شده را هم رنده می کنیم.
برای تهیه سس سالد آبلیمو، سرکه و روغن زیتون و کمی نمک را چند دقیقه هم می زنیم. این سس را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت از سس را روی لوبیای پخته که هنوز داغ است می ریزیم. مقداری را روی کاهوی خرد شده و بقیه سس را روی سیب زمینی پخته و خرد شده ریخته و جداگانه مخلوط می کنیم.
لوبیا ها را در یک ظرف ریخته، روی آن سیب زمینی و بر روی سیب زمینی کاهو را می ریزیم. سپس روی این مواد تخم مرغ رنده شده را ریخته و تزئین می کنیم. در این صورت سالاد به صورت لایه لایه درآمده و بهتر جلوه می کند. تمامی مواد را با سس و با هم مخلوط کرده و در یک ظرف بکشید.
خواص
. لوبیا قرمز هم منبع پروتئین گیاهی و برای رشد بدن مناسب است. همچنین به علت داشتن منیزیم، برای اعصاب و ماهیچه و رشد استخوان مفید می باشد. اگر باز هم نفخ ایجاد شد می توان از مواد ضد نفخ مثل عرق نعنا و عرق زیره استفاده کرد.
این سالاد دارای 1485 کالری، انرژی می باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,272,751