خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کوکوی باقالا سبز

مواد لازم
باقالا سبز يک کيلو گرم
شويد نيم کيلو گرم
گوشت چرخ کرده250گرم
تخم مرغ 8عدد
آرديک قاشق سوپخوري
زرد چوبه يک قاشق چايخوري
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
پياز 3عدد
نمک به ميزان لازم
زعفران ساييده شده نصف قاشق چايخوري
روغن مايع به مقدار کافي
طرز تهیه
ابتدا باقالاها را از هر دو پوست خود جدا کرده و بشوييد.
سپس در يک قابلمه مقداري آب بريزيد و باقالا ها رابه همراه نمک درآن بپزيد.
در اين فاصله2عدداز پيازها را نيز پوست کنده و پس از خرد کردن،در روغن تفت دهيد.
شويد را هم پاک کرده و پس از شستن، ريزخرد کنيد.
دريک کاسه بلوري بزرگ،تخم مرغ ها را شکسته وخوب هم بزنيد.
سپس آرد،فلفل،زردچوبه ونمک را به آن اضافه کنيد و دوباره هم بزنيد.
پس از آن پياز باقي مانده رارنده کرده وبه مخلوط تخم مرغي اضافه کنيد و يکي دو دقيقه هم بزنيد.
حالا گوشت را به همراه شويد،باقالا و پياز داغ به بقيه مواد اضافه کنيد.
در يک تابه مقداري روغن بريزيد وروي حرارت اجاق گاز قرار دهيد.
پس از داغ شدن روغن،مايه کوکو را در آن بريزيد.
بعد از آنکه يک طرف آن سرخ شد آن را برش زده وطرف ديگر را نيز سرخ کنيد.
اگر مي خواهيد کوکورا به صورت درسته آماده کنيد،پس از سرخ شدن يک طرف آن،کوکو را روي سيني گرد برگردانده و دوباره به تابه منتقل کنيد.
در ضمن شما مي توانيد تابه مورد نظر را داخل فر قرار دهيد و روي حرارت 180درجه سانتيگراد درطبقه وسط فر بگذاريد. بعد از حدود نيم ساعت، شعله پايين فر را خاموش کرده و شعله بالا راروشن کرده و صبر کنيد تا روي کوکو نيز طلايي رنگ شود.
البته تابه انتخابي براي اين منظور بايد بدون دسته يا ظرف مخصوص فر باشد.
نکته يکاين کوکو را بدون استفاده از گوشت نيز مي توانيد درست کنيد.
نکته دواين کوکوبا باقالاي خشک نيز قابل تهيه است.
کافي است باقالاي خشک را به مدت 3 تا4ساعت در مقداري آب خيس کرده وسپس به همراه يک عدد پياز خرد شده داخل چرخ گوشت بريزيد و آن را خوب چرخ کنيد.
پس از آن ادويه،نمک،فلفل وزرد چوبه را اضافه کنيد وبه ترتيب 4عدد تخم مرغ را در آن بشکنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.
در پايان مايه کوکو را داخل تابه اي گرد درون مقداري روغن سرخ کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,338,681