خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - کوکوی پاغازه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
پاغازي 05 کيلو
آرد 1 الي 2 قاشق
پياز 1 عدد
تخم مرغ 4 الي 5 عدد
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
سير رنده شده 1 حبه
روغن 1 قاشق براي سرخ
طرز تهیه
فصل بهار که مي شود اگر در بازار ميوه و تره بار شهر کرمانشاه برويد.
انواع مختلفي از تره بارهاي بهاري به فروش مي رسد.
يکي از اين تره ها را پاغازه مي نامند. پاغازه يک گياه دارويي محسوب مي شود.
و در غذاهايي مثل براني و سبزي پلو و کوکو مصرف خوراکي هم دارد و براي کساني که بيماري گوارشي مانند ناراحتي هاي معده و روده اي دارند بسيار مفيد مي باشد.
پاغازه خرد شده و سير و پياز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط مي کنيد تخم مرغ را اضافه کنيد و به هم بزنيد.
در ماهي تابه روغن بريزيد و مايه را در ماهي تابه ريخته و در ظرف را ببنديد و حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,874,811