خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کوکوی گل کلم

مواد لازم
گل کلم متوسط يک عدد
تخم مرغ6 عدد
پياز سرخ شده2تا 3قاشق سوپخوري
روغن100گرم
زعفران ساييده يک قاشق چايخوري
جوش شيرين يک قاشق مربا خوري
نمک وفلفل به مقدار کافي
طرز تهیه
ظرفي را آب کرده کمي نمک مي ريزيم و مي گذاريم آب جوش بيايد.
گلهاي کلم را از هم جدا مي کنيم و مي شوييم تا آب آن برود و بعد آن را با چنگال کمي نرم مي کنيم.
تخم مرغها را در ظرفي مي شکنيم و کمي نمک وفلفل به آن مي زنيم وآنرا خوب مخلوط مي کنيم.
زعفران را در کمي آب جوش حل مي کنيم و داخل تخم مرغ مي ريزيم.
جوش شيرين را در يک قاشق آب سرد حل نموده با تخم مرغ مخلوط مي کنيم
پياز وگل کلم را که کاملاً سرد شده به مايه تخم مرغ اضافه کرده تمام مواد را خوب مخلوط مي کنيم .
بعد روغن را در تابه يا ظرف نسوز گردي مي ريزيم مي گذاريم داغ شود مايه را در روغن ريخته کوکو راکف فر قرار داده حرارت را 350 درجه مي نماييم سه ربع ساعت مي گذاريم در فر بماند تا زير کوکو کاملا برشته و زرين شود.
بعد ظرف را روي آخرين پنجره به طرف بالا قرار مي دهيم يک ربع تا بيست دقيقه ديگر مي گذاريم بماند تا روي آن نيز زرين شود .
ظرف را از فر خارج کرده به هر فرم وشکل که بخواهيم آنرا مي بريم و در ديس مي چينيم (بايد قسمت زير کوکو که برشته تر است به طرف رو قرار گيرد).
درصورتي که کوکو را روي آتش تهيه کنيم مايه را در تابه آماده کرده حرارت زير آنرا ملايم مي کنيم ودر آنرا بسته روي آن کمي آتش مي ريزيم تا زيروروي کوکو برشته وطلايي شود.
بعد آنرا مي بريم اگر روي آن کاملا سرخ نشده باشد قطعات بريده شده را بر مي گردانم تا اين قسمت نيز برشته شود.
با حرارت ملايم نيز مي توان کوکو را تهيه کرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,029,946