خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک سه طبقه

مواد لازم
گوشت فيله گوساله نيم كيلو
روغن زيتون مقداري
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
مرغ چرخ كرده نيم كيلو
زيره كمي
محلول زعفران به مقدار لازم
سيب زميني 5 عدد، متوسط، پخته شده
شير100 ميلي ليتر
كره به ميزان لازم
گوجه فرنگي 4 تا 5 عدد، نگيني خرد شده
فلفل دلمه اي 2 عدد
پودر آويشن به مقدار لازم
جعفري به مقدار لازم، ساطوري
لوبيا سبز250 گرم
هويج 250 گرم
آرد 2 قاشق چايخوري
آب گوشت به ميزان لازم
آب ليموترش تازه به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فيله گوساله را به صورت مكعبي شكل ريز برش دهيد.
در كمي روغن زيتون با نمك و فلفل و زردچوبه تفت دهيد.
گوشت مرغ چرخ كرده را هم نيز جداگانه تفت داده و به آن زيره و محلول زعفران اضافه كنيد.
پوست سيب زميني ها را جدا و با شير و كره به شكل پوره در بياوريد.
گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي ها را در كمي روغن زيتون تفت داده و به آن كمي نمك، فلفل، پودر آويشن و جعفري اضافه كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد حدود 8 دقيقه بپزد.
با كمك يك قالب حلقه اي شكل ابتدا مايه ي گوشت (فيله ي گوساله ) را در قالب ريخته، رديف دوم را با مخلوط گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي و رديف آخر پوره را در قالب بريزيد و قالب را برداريد.
لوبيا سبز و هويج را نيز با آب و نمك به مدت 10 دقيقه بپزيد و در اطراف غذا بگذاريد و نوش جان كنيد.
مي توانيد به صورت يكي در ميان از مايه ي گوشت و مرغ در رديف اول استفاده كنيد.
براي تهيه سس
گوجه فرنگي ها را خرد كرده و با كره تفت دهيد.
سپس آرد ذرت را اضافه هم بزنيد.
آب گوشت را به تدريج افزوده، نمك، فلفل را اضافه و براي 15 دقيقه بپزيد، اواخر طبخ آب ليموترش تازه را اضافه كنيد و در كنار غذا سرو كنيد.
خواص
اين دستور 156 گرم كربوهيدرات، 221 گرم پروتئين، 178 گرم چربي و 3110 كيلوكالري انرژي دارد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,784,805