خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ســـــــالاد میگو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
ميگوي تميز و پخته شده2 فنجان و نيم
كرفس ريز شده 1 فنجان
مايونز يا سس سالاد 1 فنجان و نيم
تخم مرغ 4 عدد
فلفل و نمك به مقداركافي
طرز تهیه
كرفس خورد شده را با كمي آب مي پزيم تا نرم شود. سپس آن را در داخل آبكش ريخته تا آب آن گرفته شود. ميگو را پوست كنده، پخته و داخل ظرفي حاوي آبليمو و نمك و فلفل و كمي روغن زيتون ريخته و به مدت يك ساعت مي خوابانيم و در يخچال نگه مي داريم.
بعد از پايان يك ساعت، ميگوها را از ظرف در آورده و داخل ديس مي چينيم و بين شان كرفس ريخته و مايونز را بر روي مواد مي ريزيم. سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه كرده و بين ميگوها قرار مي دهيم به طوري كه خورد نشود. اطراف سالاد را با برگ كاهو، ليموترش و جعفري تزيين كرد
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,506,584