خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک بال

مواد لازم
بال مرغ ۱۲ تکه
پیازچه ساطوری شده ۳ عدد
فلفل قرمز تند ریز شده ۲ عدد
زنجبیل پودر شده ۲ قاشق چایخوری
میخک پودر شده ۲ عدد
سیر له شده ۱ حبه
آرد ذرت نصف فنجان
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ فنجان نمک و روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد لازم برای سس بادام زمینی
شکر نصف فنجان
آب یک چهارم فنجان
سرکه سفید ۲ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تند ریز شده ۱ عد
بادام زمینی بو داده و خرد شده یک دوم فنجان
طرز تهیه
ابتدا بالهای مرغ را میشوییم و به کمی نمک آغشته می کنیم و یک ربع می گذاریم تا بماند.
سپس گوشت اطراف اطراف استخوان کتف را تا محل اتصال کاملا عقب کشیده و استخوان را جدا می کنیم و بیرون میاوریم و در ظرفی جداگانه پیازچه خرد شده و فلفل خرد شده و سیر له شده و پودر میخک و پودر زنجبیل را با هم مخلوط می کنیم.
سپس از مواد به اندازه ای برمیداریم که جای خالی استخوان ها را پر کند.
با یک خلال دندان انتهای بال را به هم متصل می کنیم تا مواد بیرون نریزد.
بالهای آماده را در آرد ذرت می غلتانیم و در تخم مرغ زده میزنیم و سپس با پودر آرد سوخاری آغشته و در روغن داغ داخل ماهی تابه یا سرخ کن سرخ می کنیم.
طرز تهیه سس بادام زمینی
در ظرفی ابتدا شکر را با آب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شودبعد کمی که حباب روی سطح ظرف ایجاد شد بقیه مواد را اضافه می کنیم.
موقع سرو بال حتما از این سس استفاده کنید


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,737,529