خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک برنج و میت بال مرغ

مواد لازم
گل کلم 350 گرم
کلم بروکلي 350 گرم
هويج 3 تا 4 عدد
برنج 4 پيمانه، خيسانده
گوشت مرغ 500 گرم، چرخ کرده
نمک، فلفل و آويشن به مقدار لازم
محلول زعفران مقداري
روغن زيتون مقداري
خامه سه چهارم پيمانه
جعفري چند شاخه، ساطوري
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
گل کلم، کلم بروکلي و هويج را بخارپز کنيد، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنيد.برنج را نيز که از قبل خيس کرده ايد پخته و آبکش کنيد.( نه دان باشد و نه له )
مرغ را با نمک، فلفل و آويشن طعم دار کنيد، سپس کمي محلول زعفران به مواد اضافه کنيد.
از مايه گلوله هاي کوچک به اندازه ي يک گردو برداشته و دستتان را کمي آب بزنيد و کوفته ها را شکل دهيد.
کوفته ها را در روغن زيتون سرخ کرده و در انتها نيز کمي آب و محلول زعفران به آنها بزنيد.
کوفته ها، گل کلم، کلم بروکلي و هويج را به برنج افزوده و خامه رقيق و جعفري را نيز به برنج اضافه کرده و کمي آب بريزيد.
قابلمه را حدود 15 دقيقه با در بسته روي حرارت بگذاريد تا برنج کاملاً دم بکشد.
منظور از ميت بال همان کوفته قلقلي است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,024,749