خدمات تلفن همراه تبیان
آشپزی تبیان - خوراک برنج و میت بال مرغ
مواد لازم
گل کلم 350 گرم
کلم بروکلي 350 گرم
هويج 3 تا 4 عدد
برنج 4 پيمانه، خيسانده
گوشت مرغ 500 گرم، چرخ کرده
نمک، فلفل و آويشن به مقدار لازم
محلول زعفران مقداري
روغن زيتون مقداري
خامه سه چهارم پيمانه
جعفري چند شاخه، ساطوري
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
گل کلم، کلم بروکلي و هويج را بخارپز کنيد، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنيد.برنج را نيز که از قبل خيس کرده ايد پخته و آبکش کنيد.( نه دان باشد و نه له )
مرغ را با نمک، فلفل و آويشن طعم دار کنيد، سپس کمي محلول زعفران به مواد اضافه کنيد.
از مايه گلوله هاي کوچک به اندازه ي يک گردو برداشته و دستتان را کمي آب بزنيد و کوفته ها را شکل دهيد.
کوفته ها را در روغن زيتون سرخ کرده و در انتها نيز کمي آب و محلول زعفران به آنها بزنيد.
کوفته ها، گل کلم، کلم بروکلي و هويج را به برنج افزوده و خامه رقيق و جعفري را نيز به برنج اضافه کرده و کمي آب بريزيد.
قابلمه را حدود 15 دقيقه با در بسته روي حرارت بگذاريد تا برنج کاملاً دم بکشد.
منظور از ميت بال همان کوفته قلقلي است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,702,676,975