خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک بلدرچین و سس لیمو

مواد لازم
بلدرچين 4 عدد
نمک 18 قاشق چايخوري
تره فرنگي2 عدد خرد شده قارچ 200 گرم خرد شده
آويشن 12 قاشق چايخوري
کره 60 گرم
سرکه خرما 14 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس
آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
آرد ذرت2 قاشق چايخوري
آب گوشت 14پيمانه
رنده پوست ليمو ترش 12 قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا بلدرچين ها را از قسمت ستون فقرات برش داده و ستون فقرات را در مي آوريم و بلدرچين را از قسمت سينه روي سطح کار گذاشته و فشار داده و استخوان را شکسته تا صاف شود.
بعد نمک زده زعفران را با برس رويش زده و کنار مي گذاريم.
کره را در تابه داغ کرده و تره فرنگي را تفت داده و سپس قارچ را اضافه و تفت داده به گونه اي که آب دار باشد.
بعد سرکه و خرما و نمک و فلفل و آويشن را اضافه و کف ظرف پيرکس را چرب و مواد را داخل آن ريخته و بلدرچين ها را رويش چيده و در فر 75 درجه سانتيگراد 45 دقيقه مي گذاريم.
بعد سس را درست کرده آرد ذرت را با آبگوشت مخلوط حرارت مي دهيم بعد آب ليمو و رنده پوست ليمو را اضافه و بهم مي زنيم تا نسبتاً غليظ شود روي بلدرچين داده و سرو مي کنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,189,220