خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک تره فرنگی با مرغ

مواد لازم
تره فرنگي 4عدد
کره 3قاشق غذاخوري
سينه مرغ 250گرم
سير 1حبه
پياز سرخ کرده قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز 1قاشق چايخوري
گوجه فرنگي 2عدد
پنيرخامه اي 3قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه 1عدد
سس تند 1قاشق غذاخوري
نمک وفلفل به دلخواه
پنير پيتزاي رنده شده 1بسته250گرمي
طرز تهیه
تره فرنگي را به شکل طولي برش بزنيد ودر آب خيس کنيد تا کاملاً تميز شود.
پس از شستشوي کامل، آنها را برش بزنيد وخرد کنيد و2دقيقه در آبجوش قرار دهيد.
سپس بلافاصله در آب سرد قرار دهيد تا کمي نرم شوند، ولي رنگ آن عوض نشود.
سپس آنها را در ماهيتابه با کره تفت دهيد.
گوشت سينه مرغ خرد شده را به تره فرنگي اضافه کنيد ويک حبه سير رنده شده و پياز سرخ شده را به مواد بيفزاييد.
پودر تخم گشنيز را نيز اضافه کنيد وهم بزنيد تا مواد کاملاً سرخ شوند.
در ظرفي گوجه فرنگي ها را رنده کنيد و حرارت دهيد تا آب آن کشيده شود وسپس کمي آن را تفت دهيد.
بعد پنيرخامه اي، آب ليمو وسس تند را اضافه و مخلوط کنيد و اين را به مرغ سرخ شده بيفزاييد.
در ظرفي که قابل استفاده در فر باشد، مخلوط مواد را بريزيد و روي آن پنير رنده شده، بپاشيد. سپس ظرف را15دقيقه در فري با حرارت 250درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير آب شود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,368,350