خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سالاد میگو باجوانه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
1فنجان جوانه گندم
1فنجان جوانه ماش
250 گرم میگوی پخته شده
صف فنجان نخود فرنگی پخته شده
صف فنجان هویج آب پز و خرد شده
2عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده
3عدد خیارشور خرد شده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری آبلیمو
به میزان دلخواه نمك و فلفل
طرز تهیه
تمامی مواد فوق را در یك ظرف ریخته و مخلوط می كنیم.سپس روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.
خواص
گوشت آبزیان سرشار از اسید آمینه های ضروری و زودهضم، دارای اسیدهای چرب بلند زنجیره وغیراشباع است. به خصوص دارای وجود اسیدهای چرب امگا 3 است و برای زنان باردار باعث ارتقای ضریب هوشی و رشد سیستم عصبی كودكان می شود و از رسوب كلسترول در رگ های منتهی به قلب جلوگیری می كند.
جوانه گندم و ماش هم منبع خوبی از ویتامین هایB هستند و برای رشد بهتر مو، پوست، اعصاب و كودكان در حال رشد مناسب هستند. كل انرژی این سالاد، 958 كالری است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,527,932