خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خـوراک جوجه با پـنیر
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست 4تکه
سوپ مرغ 1 پیمانه
برنج پخته نشده سه چهارم پیمانه
آب یک سوم پیمانه
پنیر چدار یک دوم پیمانه
پودر پیاز یک دوم قاشق سوپخوری
سبزیجات تازه شامل لوبیا، هویج، ذرت و فلفل دلمهای 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا برنج، سبزیجات و پودر پیاز را همراه با سوپمرغ در یک ظرف ریخته و روی آنها را با تکههای مرغ بپوشانید.
سپس ظرف حاوی مواد را برای مدت ۴۵ دقیقه و در فرحرارت دهید، آنگاه آن را با پنیر تزئین کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,959,952,039