خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک سیب، تره فرنگی و سیب زمینی

مواد لازم
سیب زمینی یک کیلو و نیم
تره فرنگی خرد شده 3 بوته
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 3 عدد
کرفس خرد شده 1 بوته کوچک
سیب زرد بزرگ 2 عدد
آرد یا نشاسته ذرت 50 گرم
شیر پاستوریزه 2 لیوان سرخالی
مغز تخمه کدو 75 گرم ( در آسیاب نرم شود )
کنجد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا شماره 4 گاز گرم کنید.
سیب زمینی ها را خوب تمیز کرده و به تکه های نازک ببرید.
سیب زمینی ها را همراه تره فرنگی بخار پز کنید.
سپس ظرف مخصوص فر را خیلی کم، چرب کنید.
نصف سیب زمینی ها را در ظرف بچینید و تمام تره فرنگی را به صورت یک لایه روی آن بریزید.
پوست سیب ها را بکنید و هسته آن را در آورده و به صورت مکعبی خرد کنید.
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و به آرامی پیازها، کرفس و سیب ها را تفت دهید تا زمانی که پیاز و کرفس نرم شوند.
هم چنین می توانید آرد یا نشاسته ذرت را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس شیر را به تدریج اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا این که سس اندکی غلیظ شود.
با قاشق این سس را روی سیب زمینی و تره فرنگی ها بریزید با باقی مانده تکه های سیب زمینی روی ان را بپوشانید.
روغن زیتون را روی سیب زمینی ها بمالید ادویه را پاشیده سپس روی آن پودر تخمه کدو تنبل و کنجد بپاشید.
به مدت 20 تا 30 دقیقه غذا را در فر گذاشته تا موقعی که سیب زمینی هایی که در روی غذا است قهوه ای رنگ شود و سپس میل کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,784,957