خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک فلفل و پیاز

مواد لازم
فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد و سبز سه عدد
پیاز قرمز دو عدد
نخود‌فرنگی ۲۰۰ گرم
كلم‌بروكلی ۲۰۰ گرم
جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری
خامه تازه ۲۰۰ گرم
روغن زیتون شش قاشق ‌چایخوری
ادویه مخصوص یك‌دوم قاشق چایخوری
نمك مقداری
طرز تهیه
در یك تابه روغن زیتون را گرم می‌‌كنیم و با شعله ملایم فلفل دلمه‌ای و پیاز را خلال كرده، چند دقیقه‌ای تفت می دهیمتا نرم و سبك شوند.
در این فاصله خامه، جعفری خردشده، نمك و ادویه را مخلوط كرده و كنار می گذاریم.
آنگاه نخودفرنگی را نیم‌پز كرده و كلم بروكلی را به شكل قطعات ‌كوچك در می‌‌آوریم و همراه با نخود‌فرنگی به مخلوط بالا اضافه می‌‌كنیم.
سپس كمی زمان می دهیم تا سبزیجات پخته شود و به روغن بیفتد.
در آخر تركیب خامه را به املت اضافه می‌‌كنیم و شعله گاز را بعد از چند دقیقه خاموش می‌‌كنیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,012,284