خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک فیله گوشت با سبزیجات

مواد لازم
فيله گوساله400 گرم
گل کلم100 گرم
هويج100 گرم
فلفل دلمه سبز2عدد
ساقه کرفس50 گرم
پياز متوسط1 عدد
آب يک دوم پيمانه
گوجه فرنگي2عدد
روغن مايع100 گرم
کدو خورشتي و بادمجان از هر کدام 100 گرم
قارچ150 گرم
ليمو تازه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري
طرز تهیه
پياز را در روغن تفت مي دهيم تا نرم شود گوشت خلال شده را اضافه مي کنيم.
از ميگو، ماهي، مرغ، هم مي توان به جاي گوشت استفاده کرد.
به مقدار خيلي کم فلفل اضافه مي کنيم.
بعد زردچوبه، نمک، پودرسير اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.
رنگ گوشت که عوض شد هويج را خلالي مي کنيم و به گوشت اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.
مقداري آب به گوشت اضافه مي کنيم.
فلفل دلمه را خلالي مي کنيم و اضافه مي کنيم.
کرفس را هم خلالي مي کنيم.
هم ساقه و هم برگ کرفس را استفاده مي کنيم.
کرفس را اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم.
سبزيجات را زياد تفت نمي دهيم تا شکل آنها حفظ شود.
قارچ را خرد مي کنيم و اضافه مي کنيم در ظرف را مي گذاريم.
کدو و بادمجانها را خلالي اريب برش مي زنيم و به مواد اضافه مي کنيم.
کدو و بادمجان را پوست کنده ايم.
گل کلم را هم تقريبا خرد کرده ايم اضافه مي کنيم دوباره در ظرف را مي گذاريم تا بخارپز شود.
به مواد رب اضافه مي کنيم مي گذاريم حدود8-7 دقيقه بماند بعد گوجه فرنگي را روي مواد مي چينيم در ظرف را مي گذاريم حدود 2 دقيقه زمان مي دهيم تا گوجه فرنگي هم نرم شود بعد مواد آماده شده را در ظرف مي گذاريم و تزيين مي کنيم.
گوجه فرنگي ها را آخر کار اضافه مي کنيم تا له نشوند.
براي تزيين ازخيارشود، زيتون، گوجه فرنگي، ذرت، نخودفرنگي و سبزيهايي که مي توان آب پز کرد استفاده کرديم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,143,465