خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک قارچ و سیب زمینی

مواد لازم
سيب زميني ريز 1 کيلو
قارچ ريز 500 گرم
پياز 2 عدد
مخلوط پوره و آب گوجه فرنگي 4 پيمانه
رب گوجه فرنگي يک قاشق مرباخوري
جعفري ريز شده 4 قاشق غذا خوري
نان تست به تعداد
تخم مرغ به تعداد
پودر فلفل قرمز و دارچين به ميزان لازم
خامه ي رقيق در صورت تمايل
کره 100 گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
سيب زميني ها را پوست کنده و بشوييد و در آبکش بريزيد تا آب آن کاملاً برود.
پياز خرد شده را همراه با نصف مقدار کره و 1 قاشق روغن مايع در قابلمه تفت دهيد.
سيب زميني ها را اضافه کرده به مدت يک دقيقه تفت دهيد.
سپس مخلوط پوره و آب گوجه فرنگي را اضافه کرده در قابلمه را ببنديد و بگذاريد تا سيب زميني ها با حرارت ملايم پخته شوند.
در ظرف ديگري قارچ هاي شسته و تميز را با باقي کره و روغن مايع تفت داده و در انتهاي مرحله تفت، جعفري خرد شده را به قارچ اضافه کرده و يکي دو دقيقه ديگر مواد را روي حرارت هم بزنيد.
نصف مايه ي قارچ را به سيب زميني ها اضافه کنيد و بگذاريد تا جا بيفتد.
در ظرف مورد نظر ابتدا سيب زميني و سپس روي آن قارچ و جعفري را ريخته و روي قارچ ها يک برش نان تست که يک تخم مرغ نيمرو رويش باشد بگذاريد و کمي نيز دارچين و پودر فلفل قرمز بپاشيد.
در صورت تمايل مي توانيد يک قاشق خامه ي رقيق هم روي نان تست بريزيد.
اين غذا را هم مي توان در ظرف بزرگ تهيه کرد و هم مي توان در فنجان هاي مخصوص براي هر نفر تهيه کرد.
ضمناً مي توان با پيازچه ي خرد شده و فلفل دلمه اي کبابي هم آن را تزئين کرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,143,367