خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک گردن با سس ماست

مواد لازم
گردن درسته گوسفند1 عدد
سير 2 بوته
ماست1 کيلو
نمک، فلفل و زعفران آب کرده به دلخواه
پياز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
گردن گوسفند را خوب بشوييد و هنگام شستن مغز آن را با يک ميله باريک از وسط آن خارج کنيد.
گردن را با چند حبه سير ومقداري آب و چند عدد برگ بو(براي خوشبو شدن آن) بدون نمک بپزيد.
مدت پخت در قابلمه 3 ساعت و در زودپز يک ونيم ساعت است.
سير را ريز خرد کنيد و با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنيد و بعد از اينکه گردن کاملا پخت، روي آن بريزيد و پياز سرخ کرده را نيز اضافه کنيد.
در مدت پخت مرتب از سس ماست روي گردن بريزيد تا ماست کاملاً به خورد گوشت برود.
زماني که سس غليظ شد و گردن به روغن افتاد، خوراک آماده است.
آن را درون ديس مناسبي بگذاريد و سس را روي آن بريزيد و با خلال سيب زميني سرخ کرده يا به دلخواه تزيين کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,143,348