خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک گردن مرغ

مواد لازم
گردن مرغ 8 عدد
آب ليمو1 استکان
نمک و فلفل سياه به دلخواه
ادويه کاري، دارچين به دلخواه
گوجه فرنگي 6عدد خرد شده
فلفل دلمه اي 2 عدد خلال شده
پياز متوسط 2 عدد خلال شده
سيب زميني متوسط 2 عدد خرد شده
زردچوبه به ميزان لازم
نعنا و شويد خشک 2 قاشق غذاخوري
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پوست گردن هاي مرغ را بکنيد و خوب بشوييد.
سپس آنها را به مخلوط آب ليمو، نمک، فلفل و ادويه کاري آغشته کنيد.
گوجه فرنگي ها، فلفل دلمه اي هاي سبز يا رنگي، پياز و سيب زميني را خرد و خلال کنيد.
سپس در يک ماهيتابه روغن بريزيد و پياز خلال شده و زردچوبه را با هم تفت دهيد.
بعد از آن سيب زميني خرد کرده را اضافه و سرخ کنيد.
پس از آن فلفل هاي خلال شده را بيفزاييد و در آخر گوجه فرنگي هاي خرد شده را بريزيد.
هنگام سرخ کردن مواد بايد دقت کنيد که گوجه فرنگي خيلي له نشود، چون رنگي بودن غذا(سبز، زرد و قرمز) مشخص نمي شود.
در انتهاي کارهم، ادويه کاري، نمک، سبزيجات معطر و آب ليمو را اضافه کنيد.
در ماهيتابه ي ديگري گردن هاي آغشته به مخلوط ادويه و آب ليمو را به سيخ بکشيد و جداگانه سرخ کنيد.
پس از سرخ کردن گردن هاي مرغ، آنها را در مخلوط سس آماده و يک فنجان آب بچينيد و با حرارت ملايم بپزيد تاجا بيفتد.
اين خوراک را با سالاد فصل سرو کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,185,529