خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک گل بادمجان

مواد لازم
بادمجان به تعداد دلخواه(بسته به اندازه ظرفي که مي خواهيد آن را پر کنيد)
روغن به مقدار لازم
گوشت مرغ يک تکه کوچک براي هرگل
فلفل دلمه اي قرمز يک تکه کوچک براي هر گل
نمک به دلخواه
طرز تهیه
بادمجان ها را پس از پوست کندن از درازا به ضخامت حدود يک سانتيمتر ورقه وسرخ کنيد و کنار بگذاريد.
گوشت مرغ را که بهتر است فيله باشد به اندازه هاي کوچک (خلال هاي يک بند انگشتي) خرد کنيد وبا خلال فلفل قرمز تفت دهيد.
هرتکه مرغ وفلفل قرمز را روي يک سر ورقه هاي بادمجان هاي سرخ شده قرار دهيد و بادمجان را دور آن لوله کنيد تا به شکل گل رز درآيد.
گل رزها را پس از مرتب کردن و کاملاً شکل دادن، کنارهم در ظرف مورد نظر بچينيد و آن را 10دقيقه درفر با حرارت ملايم بپزيد.
نکات
اگر بادمجان ها يک اندازه باشند گلهاي بادمجان مرتب تر ويک اندازه تري خواهيد داشت.
اين غذا را مي توانيد با ماست وسير ميل کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,257,202