خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک گوشت مکزیکی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
۷۵۰ گرم گوشت استیكی
۳۵ گرم پودر مخصوص تاكو(یا ادویه معمولی)
۲ قاشق سوپخوری روغن مایع
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد فلفل دلمه ای زرد
۱ عدد پیاز قرمز
۴ عدد گوجه فرنگی كوچك
۲ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
طرز تهیه
گوشت را به صورت نوارهای باریك خرد كنید.
روغن را در یك تابه نچسب بزرگ داغ كنید.
پیاز را خلال كرده و با گوشت در تابه بریزید.
گوشت و پیاز را تفت دهید تا زمانی كه گوشت كاملاً پخته و برشته شود.
نمك و ادویه را اضافه كنید و بعد از چند تفت آنها را در ظرف دیگری خالی كنید.
فلفل ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و در همان تابه تفت دهید تا نرم شوند.
گوشت و پیاز را به تابه برگردانید.
گوجه فرنگی ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و با گشنیز به غذا اضافه كنید و چند تفت بدهید تا گوجه داغ شده و كمی نرم شود.
غذا آماده سرو است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,955,933,174