خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک گوشت و توفو

مواد لازم
توفو1 بسته
تره فرنگي کوچک1 عدد
پيازچه5 عدد
فلفل دلمه اي قرمز12 عدد
روغن کنجد12 قاشق سوپخوري
گوشت گاو چرخ کرده150 گرم
آبجوش12 ليوان
شکر1 قاشق سوپخوري
سس سويا1 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
ابتدا توفو را به قطعات کوچک ببريد و مدتي در صافي يا روي کاغذ آبگير بگذاريد تا آب اضافي آن گرفته شود.
تره فرنگي را بشوييد و به اندازه هاي 3 سانتي و صاف برش بزنيد.
پيازچه را ريز خرد کنيد و همچنين فلفل دلمه اي را هم به قسمت هاي بزرگ و نامرتب ببريد و کنار بگذاريد.
در يک ماهيتابه، بعد از اينکه کمي گرم شد، روغن کنجد را بريزيد و سپس گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهيد.
بعد تره فرنگي را اضافه کنيد و دوباره کمي مواد را تفت دهيد به ترتيب آبجوش، شکر و سس سويا را بلافاصله به مواد داخل ماهيتابه بيفزاييد.
بعد از اينکه مواد داخل ماهيتابه جوش آمد، شعله گاز را کم کنيد و کف زائد گوشت را بگيريد.
بعد از پخت، فلفل دلمه اي قرمز را اضافه کنيد.
پس از 2 تا 3 دقيقه خوراک آماده است.
در پايان، هنگام سرو خوراک، پيازچه هاي ريز خرد شده را بري تزيين روي غذا بپاشيد.
بهتر است پيازچه ها را در آب نگه داريد و بعد از خشک کردن روي غذا بپاشيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,734,401