خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک گوشت و سبزیجات با کاکائو و برنج قهوه ای

مواد لازم
پياز 2 عدد، حبه اي خرد شده
روغن زيتون به ميزان لازم
گوشت بي استخوان 500 گرم، تکه شده
زردچوبه، پودر تخم گشنيز يک دوم قاشق چايخوري از هر کدام
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوري
آب گوشت به ميزان لازم
هويج 2 عدد، حبه اي خرد شده
کرفس 2 ساقه، حبه اي خرد شده
قارچ 400 گرم، خرد شده
سيب زميني متوسط 2 عدد، درشت خرد شده
سس کچاب 2 قاشق سوپخوري
آرد ذرت تا يک چهارم پيمانه
برنج قهوه اي دو و يک دوم پيمانه
کره، روغن مايع به ميزان لازم
نمک، فلفل، آب مرغ به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پياز را با روغن زيتون يا روغن مورد نظر تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود.
سپس گوشت را اضافه هم بزنيد و اجازه دهيد تا آب گوشت تبخير شود.
سپس ادويه ها و پودر کاکائو را اضافه کرده، هم بزنيد.
حالا آب گوشت را اضافه و با در بسته روي حرارت قرار دهيد تا گوشت نيم پز شود.
در اين فاصله در تابه اي ديگر هويج را با روغن زيتون يا روغن مورد نظر تفت دهيد.
سپس کرفس را اضافه کرده، کمي تفت دهيد.
قارچ را افزوده، هم بزنيد.
سيب زميني را اضافه کرده، کمي تفت دهيد.
سپس سس کچاپ و آرد ذرت و باقيمانده ي پودر کاکائو را اضافه کرده مخلوط کنيد و اين مواد را به گوشت نيمه پز شده فوق بيفزاييد و اجازه دهيد تا پخته و جا بيفتد.
اواخر طبح نمک، فلفل غذا آن را اندازه کنيد.
طرز تهيه کته با برنج قهوه اي
ابتدا برنج شسته شده را با کره و روغن مايع تا حدي تفت دهيد تا فقط کمي براق شود.
سپس آب مرغ(استاک) و نمک را به مقدار لازم اضافه و اجازه دهيد تا آب مرغ به جسم برنج رود و پس از آن برنج را دم کنيد تا به صورت کته در آيد.
در انتها کته آماده شده را در ظرف مورد نظر کشيده و خوراک فوق را ميان آن قرار دهيد و با چند برگ سبز و هويج خلال شده آن را تزيين کرده و سرو نماييد.
در صورت دلخواه مي توانيد اواخر طبخ دو قاشق سوپخوري شکر را به خوراک فوق اضافه نماييد و در صورت دلخواه مي توانيد برنج سفيد را جايگزين برنج قهوه اي نموده و مانند کته سنتي آن را طبخ نماييد.
خواص
اين دستور 395 گرم کربوهيدرات، 134 گرم پروتئين، 123 گرم چربي و 3223 کيلوکالري انرژي دارد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,181,974