خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک لپه باقالی (باقلا)
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
یک پیمانه لپه باقالی
یک پیاز کوچولو
یک قاشق چایخوری زردچوبه
نمک
کمی روغن (مایع ترجیحاْ!)
طرز تهیه
یک پیمانه لپه باقالی رو خیس کنید.
یک ساعت بعد یک پیاز کوچولو رو رنده کنید توی قابلمه و با کمی روغن سرخ کنید.
یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و کمی بچرخونید.
آب باقالی رو خالی کنید و بریزش تو قابلمه، یکی دو دقیقه تفت بدین... آب بریزید تو قابلمه تا روی باقالی رو بپوشونه ( نه خیلی زیاد).
بذارید بجوشه، نمک رو اضافه کنید و بعد کمش کنید تا ریزجوش بزنه.
وقتی آب باقالی تموم شد و نسبتاً بی آب شد آماده است
(حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ی بعد به شعله ی گاز بستگی داره).
وقتی غذا آماده می شه کمی له شده و تو هم رفته.
اگه ذائقه ی ترشی طلب دارین نصف قاشق چایخوری آبلیمو بریزین تو غذا (خیلی کم).
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,959,908,756