خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک مارچوبه و ذرت

مواد لازم
ذرت 200گرم، کنسرو شده
مارچوبه 4عدد
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کمي
طرز تهیه
سپس پوست قسمت انتهايي مارچوبه را کنده و در آب جوش قرار دهيد تا کمي پخته شود.
بعد از نرم شدن مارچوبه،آن را به قطعات کوچک برش دهيد.
در تابه اي روغن و کره را داغ کرده، مارچوبه و ذرت را به همراه فلفل و نمک تفت دهيد.
خواص
اين دستور 45گرم کربوهيدرات،10گرم پروتئين،35گرم چربي و 535کيلوکالري انرژي دارد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,793,221