خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک ماش و گشنیز (ویژه دیابتی ها)
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
روغن مايع به ميزان لازم
پيازچه خردکرده 6 ساقه
سوياي درشت خيسانده 50 گرم
فلفل دلمه اي (سبز، قرمز، زرد) از هر کدام 1عدد
سيب زميني خردکرده 2عدد
هويج خردکرده1 عدد
ماش1 پيمانه
نمک مقداري
پودر جوز هندي يک دوم قاشق چايخوري
آب زرشک (قرمز) 1 پيمانه
ترخان خردکرده 1 قاشق چايخوري
گشنيز خردکرده 200 گرم
طرز تهیه
در تابه مناسبي، اندکي روغن بريزيد و روي اجاق گرم کنيد.
آن گاه پيازچه و سويا را در روغن تفت دهيد.
حالا فلفل دلمه اي را مکعبي خرد کنيد و درون تابه بريزيد و صبر کنيد تا کمي نرم شود.
سپس سيب زميني و هويج را نيز مکعبي خرد کنيد و به مواد قبلي بيفزائيد.
اکنون ماش، نمک، جوز هندي، آب زرشک، ترخان و گشنيز را با مواد پيشين مخلوط نمائيد و صبر کنيد تا سيب زميني و هويج بپزد و خوراک ها جا بيفتد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,501,228