خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک ماهیچه همراه با خاویار بادمجان

مواد لازم
پياز 2 عدد
سير 3حبه
روغن زيتو يک و نيم قاشق سوپخوري
ماهييچه گوشت 3عدد
گوجه فرنگي 12 عدد
آويشن و نمک و فلفل 1 قاشق چايخوري از هر کدام
برگ بو 2برگ
مواد خاويار بادمجان
بادمجان 8 عدد
پياز بزرگ 1 عدد
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
آرد 50گرم
شير نصف پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
جوز هندي يک چهارم قاشق چايخوري
پنير موتزار ( رنده شده ) نصف پيمانه
جعفري خرد شده سه چهارم پيمانه
طرز تهیه
پياز و سير خلالي شده را با روغن تفت دهيد تا شفاف وکمي طلايي شود.
سپس گوشت هاي تميز وکاملا خشک را اضافه و همه طرف آن را تفت دهيد و بعد 4 عدد گوجه فرنگي هايي که خرد کرده ايد اضافه و 3 دقيقه با هم سرخ کنيد.
آن گاه آويشن و برگ بو را اضافه کرده و بگذاريد با رد بسته 15 دقيقه بپزد و سپس يک چهارم ليوان آب اضافه کرده و با حرارت ملايم بگذاريد 2 ساعت کامل بپزپد و به روغن بيفتد
( بايد توجه داشت که اين گوشت نبايد با آب زياد پخته شود بايد مانند ژيگو با آب کم و به صورت بريان پخته شود ) باقي گوجه فرنگي را پوست کنده وهر کدام را به 8 قسمت تقسيم کرده با کمي روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
طرز تهيه خاويار بادمجان
بادمجان ها با کباب کرده پوست بکنيد و کنار بگذاريد.
پياز نگيني شده را با روغن تفت دهيد تا طلايي شود بعد آرد را به آن اضافه کرده و يک دقيقه آرد را سرخ کرده بعد شير را اضافه کنيد.
مرتبا هم بزنيد تا مايه فرم بگيرد و غليظ شود در اين هنگام نمک، فلفل و جوز هندي را بيفزاييد. وقتي سس به غلظت مناسب رسيد، بادمجان ها را اضافه کرده و تمام نواد را 3 دقيقه با هم روي حرارت بپزيد.
لازم است مرتبا آن را هم بزنيد تا ته نگيرد حال از روي حرارت برداريد، ابتدا پنير رنده شده و بعد جعفر خرد شده ف جوز هندي، نمک، فلفل را اضافه و خاويار را مخلوط کنيد، گوشت ار کنار خاويار، بادمجان و گوجه فرنگي درظرف مورد نظر بريزيد و سرو کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,144,914