خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک ماهی کیلکا
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
نیم کیلو ماهی کیلکا
یک قاشق مربا خوری آویشن
یک عدد لیمو ترش
صد گرم خامه
یک عدد فلفل دلمه ای
مقداری نمک
طرز تهیه
ابتدا ماهی را بدیت ترتیب پاک کنید.
سر ماهی را بکشید تا روده ی ماهی نیز بیرون آید.
سپس ماهی ها را شسته و در صافی بیندازید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مقداری روغن در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید.
وقتی گرم شد ماهی ها را در آن تفت دهید.
در همان حال آبلیموی ترش و مقداری نمک و آویشن روی آن بریزید و مرتب مواد را هم بزنید تا کمی بپزد.
سپس خلال فلفل دلمه ای را اضافه کنید پس از چهار دقیقه نصف غذا را در دیس بکشید و مقداری سیب زمینی سرخ شده روی آن بریزید.
باز مقداری از ماهی و یک ورقه سیب زمینی سرخ شده بچینید و روی آن را صاف نمایید سپس خامه را بعد از زدن روی آن بریزید و صاف کنید
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,580,898