خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک مرغ با سس ترش و شیرین

مواد لازم
کشمش پلويي ( پاک کرده ) يک ليوان
آرد گندم يک ليوان
مرغ 8 تکه ( بدون پوست )
پياز يک عدد ( خلال شود )
سير 3 حبه ( خرد شود )
سيب درختي 2 عدد
بادام پرک يا ورقه يک ليوان
موز سفت ( نرسيده ) يک عدد ( حلقه شده )
آب مرغ يک و نيم ليوان
سرکه 2 تا 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع مخصوص سرخ کردن 3قاشق غذاخوري
جعفري خرد شدهکمي براي تزئين
طرز تهیه
کشمشها را شسته وبا 2 قاشق سرکه و2 قاشق آب خيس مي کنيم.
آرد را بانمک و فلفل سياه مزه دار مي کنيم.
2قاشق غذاخو ري از روغن را در قابلمه داغ کرده، سپس تکه هاي مرغ را در آرد مي غلتانيم و در روغن سرخ مي کنيم و کنار مي گذاريم.
بقيه روغن را در قابلمه ريخته و پياز و سير را درآن تفت مي دهيم تا کمي طلايي شود.
سپس سيبها را که پوست کنده و به صورت مکعبهاي متوسط خرد کرده ايم به پياز و سير اضافه مي کنيم و بادام و موز را نيز در آن مي ريزيم و 3 تا 4 دقيقه تفت مي دهيم.
بعد کشمشهاي خيس کرده را به آن اضافه مي کنيم و درآخر مرغ و آب را مي افزاييم و روي حرارت مي گذاريم تا مرغ بپزد و جا بيفتد.
در آخر روي آن جعفري خرد شده پاشيده و همراه پلو سرو مي کنيم.
نکات
بهتر است موز را تفت داده و در آخر طبخ به غذا اضافه کرده يعني ابتدا مرغ را نيم پز کرده و سپس موز و سيب تفت داده را اضافه کنيم.
در صورت تمايل مي توان موز را حذف کرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,813,756