خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک مرغ با لیمو و خامه

مواد لازم
۲ تکه نیمه سینه مرغ (حدود نیم کیلو با پوست و استخوان)
۲۵۰ گرم لوبیا سبز خرد شده
۲۱ از یک پیاز کوچک، خرد شده به نیم حلقه های بسیار نازک
۱ حبه سیر ریز خرد شده
۸۱ قاشق چایخوری فلفل
۴۱ پیمانه آب مرغ (میتوانید از قرصهای مرغ هم استفاده کنید و یک قرص را در یک پیمانه آب جوش حل کرده، ۴۱ آنرا مورد مصرف قرار دهید)
۶۰ گرم پنیر خامه ای مکعبی خرد شده
۲۱ ق.چ.پوست لیموی ریز رنده شده
خلال پوست لیمو (در صورت تمایل)
طرز تهیه
پوست مرغ را بگیرید.
لوبیا سبز و پیاز را در آرام پز قرار داده، مرغ را روی سبزیجات بگذارید و فلفل و سیر را روی آن پاشیده، آب مرغ را بر روی همه مواد بریزید.
درب آرام پز را گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در حرارت کم یا به مدت ۲ تا ۲ و نیم ساعت در حرارت بالا بپزید.
اگر آرام پز شما درجه تنظیم ندارد، آنرا به مدت ۳ و نیم تا ۴ ساعت بپزید.
مرغ و سبزیجات را در دو بشقاب بکشید و برای گرم ماندن آن، روی ظروف را بپوشانید.
برای تهیه سس، پنیر خامه ای و رنده پوست لیمو را با همزن برقی- روی درجه آهسته یا متوسط- در یک کاسه کوچک بهم بزنید تا نرم شوند.
مایع باقی مانده در آرام پز را آرام داخل این مخلوط ریخته و با درجه آهسته مخلوط کنید.
سس را روی مرغ و سبزیجات بدهید و در صورت تمایل با خلال پوست لیمو تزئین کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,678,210,120