خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک مرغ و سیب

مواد لازم
روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
پياز خلالي خرد شده بزرگ 1عدد
سير خردشده 1حبه
هويج خلالي خرد شده متوسط 3عدد
کرفس خرد شده 2عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
جوي پوست کنده 15گرم
سينه مرغ بدون استخوان و پوست متوسط 4عدد
عصاره مرغ 3 ليوان(750 ميلي ليتر)
سينه متوسط 3عدد
روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
پياز خلالي خرد شده بزرگ 1عدد
سير خردشده 1حبه
هويج خلالي خرد شده متوسط 3عدد
کرفس خرد شده 2عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
جوي پوست کنده 15گرم
سينه مرغ بدون استخوان و پوست متوسط 4عدد
عصاره مرغ 3 ليوان(750 ميلي ليتر)
سينه متوسط 3عدد
طرز تهیه
در ظرف مناسبي روغن زيتون بريزيد، پياز را در آن تفت دهيد تا نرم شود.
سير، هويج، کرفس، نمک و فلفل را بيفزاييد و براي مدت 5 دقيقه تفت دهيد.
جو (از شب قبل خيس کنيد) را اضافه نماييد.
سپس سينه مرغ و عصاره مرغ را اضافه کنيد تا به جوش آيد.
در ظرف مناسبي روغن زيتون بريزيد، پياز را در آن تفت دهيد تا نرم شود.
سير، هويج، کرفس، نمک و فلفل را بيفزاييد و براي مدت 5 دقيقه تفت دهيد.
جو (از شب قبل خيس کنيد) را اضافه نماييد.
سپس سينه مرغ و عصاره مرغ را اضافه کنيد تا به جوش آيد.
در اين مرحله حرارت را کم کنيد، در ظرف را بگذاريد و حدود 15-1 ساعت بپزيد.
هسته هاي سيب را جدا نماييد و آنها را به قطعات مساوي برش دهيد و به ظرف پخت اضافه کنيد. حدود 15 دقيقه ديگر بپزيد.
سپس درظرف مخصوص سرو بکشيد و با جعفري تازه تزيين وسرونماييد.
در اين مرحله حرارت را کم کنيد، در ظرف را بگذاريد و حدود 15-1 ساعت بپزيد.
هسته هاي سيب را جدا نماييد و آنها را به قطعات مساوي برش دهيد و به ظرف پخت اضافه کنيد.
حدود 15 دقيقه ديگر بپزيد.
سپس درظرف مخصوص سرو بکشيد و با جعفري تازه تزيين وسرونماييد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,392,932