خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک مرغابی

مواد لازم
گوشت مرغابی ۱۲۰۰ گرم
پرتقال ۱۰ گرم
کیوی عدد
برنج ۵۰ گرم
پیاز ۱ گرم
نمک عدد
طرز تهیه
سه عدد از پرتقال‌ها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید.
سپس شکم مرغ را با یک چوب کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن سرخ کنید.
آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و نمک و یک برگ بو در آن ریخته درش را ببندید و بگذارید خوب بپزد.
موقع کشیدن، چلو و سس مرغابی را در قاب ریخته مرغابی را روی آن قرار داده و دو عدد پرتقال را حلقه حلقه بریده و هر یک از حلقه‌ها را از وسط نصف نموده دور قاب بچینید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,510,119