خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک هویج به طرز فرانسوی

مواد لازم
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده ۱ قاشق سوپخوری
آب ۲ فنجان
کره ۵۰ گرم
جوش شیرین قدری
نمک ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
هویج‌ها را پوست کنده آن را در آب مخلوط با نمک و جوش شیرین و شکر و کره در قابلمه بپزید.
پس از نیم‌ساعت قابلمه را تکان بدهید تا هویج‌ها جابه‌جا شوند.
سپس آتش را ملایم کنید تا هویج‌ها خوب پخته شده شیر غلیظی در اطرافش جمع شود.
موقع کشیدن باز قابلمه را تکان داده جعفری خرد کرده را روی آن ریخته سر سفره بیاورید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,509,493