خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - حلوا با خرما

مواد لازم
750 گرم خرما
500 گرم آرد
250 گرم گردو كوبیده شده
250 گرم كره یا روغن جامد
یك فنجان پودرقند
طرز تهیه
خرما را چرخ كرده و سپس آرد و روغن را كاملاً تفت داده تاطلایی شود. بعد آنرا از روی حرارت برداشته و گردوی چرخ شده را با پودرقند و خرمای مخلوط كنید و بهم بزنید. بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد. سپس آن را در دیس گردی پهن و با پودر پسته ترئین كنید.
خواص
خرما به علت داشتن آهن، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای كم خونی بسیار مفید است. خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فكری مؤثر است. خرما غذایی است كه هضمش آسان است.
خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری كلسیم در بدن ضرورت دارد. خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می كند. این حلوا دارای 6962 كالری است


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,335,308