خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک کاری ماهاراجه

مواد لازم
روغن مايع يک قاشق غذاخوري
پياز سفيد1عدد
سينه مرغ 2 عدد+ يک قاشق غذاخوري آرد
پودر کاري يک قاشق غذاخوري
زنجفيل تازه خرد شده يک قاشق چايخوري
آب پرتقال+ آب آناناس به ميزان لازم
ميوه تازه شليل- هلو- گلابي- آناناس موز و کيوي و شير نارگيل به مقدار لازم
نمک و فلفل سفيد
برنج باسماتي پخته شده به مقدار مورد نياز
طرز تهیه
سينه مرغ را به صورت ژولين (نواري) برش داده و با آرد مخلوط مي کنيم.
کره و روغن را در ماهيتابه داغ ريخته و سينه مرغ را در آن تفت مي دهيم.
زنجفيل تازه خرد شده و سپس پودر کاري را اضافه کرده و تفت مي دهيم مقداري آب پرتقال اضافه کرده و اجازه مي دهيم که بخار شود.
به ترتيب سفت بودن ميوه ها و نياز آنها به زمان پخت بيشتر، آنها را به خوراک اضافه مي کنيم.
پس از کمي تفت دادن، آب پرتقال و آب آناناس را اضافه مي کنيم و پس از يکي دو دقيقه آب خوراک جمع شد و سس آن غليظ تر شد، شير نارگيل را اضافه کرده و پس از آنکه يکي دو جوش خورد نمک و فلفل سفيد را اضافه مي کنيم.
و در انتها مرغ را داخل خوراک ريخته و ماهيتابه را از روي حرارت بر مي داريم.
برنج باسماتي از پيش پخته شده را در داخل ظرف ريخته، وسط آنرا با ته ملاقه گرد مي کنيم و خوراک کاري را داخل آن ريخته.
با ميوه هاي تازه و نگين تزيين مي کنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,798,833