خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک‌ ماهی‌ با سیر

مواد لازم
ماهی‌ به‌ اندازه‌ دلخواه‌ (دو كیلو تا دوكیلو و نیم‌)
پیاز ۲ عدد
سیر ۶ عدد
گوجه‌ فرنگی‌ ۲ عدد
مرزه‌ خشك‌ به‌ مقدار كافی‌
شوید و جعفری‌ به‌ مقدار كافی‌
زعفران‌ به‌ مقدار كم‌
روغن‌ زیتون‌ به‌ مقدار كافی‌
نان‌ سفید یا نان‌ جو حلقه‌ حلقه‌ شده‌ به‌ مقدار كافی‌نمك‌ و فلفل‌ به‌ مقدار كافی‌
جعفری‌ خرد شده‌ برای‌ تزیین‌
طرز تهیه
ماهی‌ را تمیز و خرد كنید.
پیاز را پوست‌ بگیرید وخرد كنید.
سیر را نیز پوست‌ بگیرید و له‌ كنید.
گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌ بگیرید و خرد كنید و همه‌ را درظرفی‌ بریزید.
كمی‌ شوید و جعفری‌ و مرزه‌خشك‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید.
ماهی‌ خرد شده‌ رابیفزایید و نصف‌ لیوان‌ روغن‌ زیتون‌ روی‌ آن‌بریزید و با قاشق‌ كمی‌ مخلوط كنید و بگذاریدچهار تا پنج‌ ساعت‌ در یخچال‌ بماند.
مقداری‌آب‌جوش‌ روی‌ این‌ مخلوط بریزید به‌ طوری‌ كه‌روی‌ آن‌ را بگیرید كمی‌ نمك‌ و فلفل‌ بزنید. زعفران‌ را اضافه‌ كنید و روی‌ حرارت‌ بگذارید وحرارت‌ آن‌ را زیاد كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه‌ بپزد.
بعد از روی‌ حرارت‌ بردارید و ماهی‌ را جدا كنید ودر ظرفی‌ بریزید و آب‌ ماهی‌ را هم‌ صاف‌ كنید.
حلقه‌های‌ نان‌ را در ظرف‌ مخصوص‌ قرار دهید وآب‌ ماهی‌ را روی‌ آن‌ بریزید كمی‌ جعفری‌ خردشده‌ روی‌ آن‌ بپاشید و بعد سرو كنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,525,690