خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش آلو با مرغ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
مرغ
آلو
پیاز داغ
زعفران
کمی نمک و فلفل
در صورت تمایل مقداری شکر و آب و کمی روغن
سیبزمینی سرخ شده که تکههای آن از نگینی بزرگتر باشد.
طرز تهیه
مرغ را پس از پاک کردن و گرفتن پوست و شستن در قابلمه قرار می دهیم و به مقدار لازم آب روی آن میریزیم (آب نباید زیاد باشد).
نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و روی گاز قرار می دهیم تا بپزد.
آلو را هم در روغن تفت میدهیم.
وقتی مرغ نیمه پز شد، آلو را به آن اضافه می کنیم و در صورت تمایل کمی شکر هم به آن اضافه می کنیم وقتی مرغ و آلو پخت ( باید مواظب باشیم آلو و مرغ له نشود ) زعفران و پیاز داغ را هم به آن اضافه می کنیم.
پس ازچند دقیقه غذا آماده است آن را در ظرف مورد نـظر میریزیم و سیب زمینی سرخ شده را روی آن میریزیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,402,820