خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پانا کوتا
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
پودر ژلاتین۵/۱ قاشق سوپخوری
شیر پرچرب۳/۱ پیمانه
خامه ۲و ۲/۱ پیمانه
شکر۲/۱پیمانه
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
پودر ژلاتین را در شیر سرد بریزید و روی بخار آب بگذارید تا کاملا حل شود.
خامه را با وانیل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.
بعد از رو ی حرارت بر دارید و با ژلاتین داغ مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
بعد در دمای معمولی اطاق بگذارید تا خنک شود.
سپس در قالب مورد نظر بریزید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و در ظرف مورد نظر برگردانید و با سس شکلات یا توت فرنگی میل کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,145,980