آشپزی - کال کباب

مواد لازم
آب انار نصف ليوان
گردوي آسياب شده 150 گرم
نمک به ميزان لازم
سير 1 حبه
بادمجان کباب شده بزرگ 10 عدد
نعناي خشک و سبزي محلي 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
بادمجانها را يا کباب کرده (روي کباب پز) يا اينکه داخل فر با آخرين درجه مي گذاريم.
سپس پوست کنده آنها را با گوشت کوب مي کوبيم.
سپس به آن گردوي آسياب شده و آب انار و سبزي و سير له شده و نمک افزوده و خوب با هم مخلوط مي کنيم.
اين را هم به عنوان پيش غذا و هم چاشني براي غذا مصرف مي کنند و به مدت 4 روز قابل نگهداري داخل يخچال مي باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,233,791