آشپزی - کباب برگ

مواد لازم
گوشت گوسفند ۱ کیلوگرم
ماست ساده کم چرب ۷۵۰ گرم
دنبه ۲۲۵ گرم
نمک قدری
زعفران قدری
پیاز ۲ عدد
گرد انجیر۱ قاشق سوپخوری
روغن قدری
آب لیموترش قدری
طرز تهیه
گوشت لخم را به ضخامت یک سانتی‌متر، قطعه قطعه کرده و پیاز رنده شده و گرد انجیر کال مخلوط اش نموده و برای چند ساعت در یک کاسه چینی در ماست بخوابانید.
گوشت لخم را به ضخامت یک سانتی‌متر، قطعه قطعه کرده و پیاز رنده شده و گرد انجیر کال مخلوط اش نموده و برای چند ساعت در یک کاسه چینی در ماست بخوابانید.
سپس دنبه قطعه قطعه شده را نیز در ماست بخوابانید و پس از ۲۴ ساعت دو ورقه گوشت و یک ورقه دنبه را به سیخ کشیده روی آتش ذغال کباب کنید.
روغن داغ به آن زده و هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود.
سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید همین که به اندازه کافی سرخ شد رویش قدری نمک و زعفران و آبلیمو زده سر سفره بیاورید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 180,225,416